Onderhoud

U wilt uw ramen natuurlijk zo lang mogelijk in nieuwe staat bewaren.

Het gelakte oppervlak van aluminium schrijnwerk heeft heel wat te verduren. Het wordt immers continu blootgesteld aan luchtvervuiling zoals stof/zand en zure regen (Vluchtige Organische Stoffen), naast UV- en infrarode straling van de zon. De laag wordt mat en/of ‘verkrijt’. Er vormt zich een dof, wit poederlaagje, dat zich steeds dieper in de lak verankert en het aluminium op langere termijn onherstelbaar kan beschadigen.
Om deze schade te voorkomen, is het belangrijk dat je de profielen regelmatig goed onderhoudt.

OM DE LUCHTVERVUILING TE VERWIJDEREN: PERIODIEK ONDERHOUD

Door de profielen regelmatig te reinigen, vermijd je dat de luchtvervuiling zich op het gelakte oppervlak vastzet en inbrandt. Het best ga je de vervuiling te lijf met VB-CLEANER. De bijzonder kwaliteitsvolle ingrediënten van dit product zorgen voor een goede reiniging van de laklaag.

Tegelijk breng je met de oplossing een glanzende beschermlaag aan, die vuil en water afstoot. VB-CLEANER bevat immers natuurlijke carnaubawax. Zo blijft je raam, deur of veranda nadien langer schoon.

TEGEN UV/IR-VERKLEURING: JAARLIJKS ONDERHOUD

Om het oppervlag tegen UV- en infrarode straling van de zon te versterken zet je het best een UV/IR-blokker in: VB-RENEWER. Deze beschermt tegen de UV/IR-verkleuring en -veroudering, en geeft je raam, deur of veranda bovendien een diepe glans.

Onderhoud

Lees meer

Veiligheid

Lees meer

Comfort

Lees meer

Garantie

Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.